Bericht versturen
Huis
Producten
Ongeveer ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Nieuws
Bestyle Gift&Packing Industry Limited
Thuis

Bestyle Gift&Packing Industry Limited

China Bestyle Gift&Packing Industry Limited certificaten
China Bestyle Gift&Packing Industry Limited certificaten
Ik bezit een kleine chocoladeonderneming in Californië. Ik heb met Shenzhen Bestyle Gift Packing Limited gewerkt, in de productie van douane 3 maakte pakketten voor mijn chocolade. De dozen zijn mooi, goed gemaakt en betaalbaar. De Verpakking van de Bestylegift is professioneel en is de perfecte partner voor mijn mijn zaken. Ik vertrouw op hen, ook kunt u.

—— Jeffry

Uitstekend! de kartonnen buizen zijn mooi, zien zij en functioneren precies eruit zoals beschreven, werden zij verpakt zorgvuldig voor het verschepen, was er geen schade in doorgang, en de verzending werd op tijd geleverd.

—— Stephen

Productkwaliteit zo goed als verwacht met inbegrip van zowel document als druk! Goede klantenservice en verbazende het verschepen ervaring die snelst guaranttee. Dank u zeer voor uw hulp.

—— Binet

grote klantenservice! snelle levering! en grote mededeling!

—— Ray Piedra

Het werkelijk aardige pakket en waardeert uw perfecte dienst. De grote Diensten Op de toegevoegde waarde.

—— Alex

Ik ben online Chatten Nu

Bestyle Gift&Packing Industry Limited

Bestyle Gift&Packing Industry Limited
<-Video Images->
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers : 500~600
Jaarlijkse omzet : >100 Million
Opgericht Jaar : 2003
Export pct : 70% - 80%
Inleiding
Geschiedenis
Dienst
Ons Team

Bestyle Gift&Packing Industry Limited is een professionele fabrikant van het hoogste vakje van de ranggift, kleurenvak, boekenkast, handboek, garantiekaart, certificatiekaart, blaar, en plakband & schuim voor wijn, sigaar, voedsel, schoonheidsmiddel, de elektronische producten van de consument en andere giften en premies.

 

Wij bieden „allen in de één“ dienst van ontwerp, malplaatje het maken, druk en productie aan. Wij hebben meer dan 400 ervaren arbeiders die in winkel 12000㎡ werken.

 

Door het beste van proefcreativiteit, professioneel ontwerp en rijpe techniek te maken, bieden wij verpakkingsprogramma's aan die hoogst concurrerend zijn, in het bijzonder die met verschillende gebruikte vaardigheden. Zoals het Vernissen, Laminering, het Zilveren/Gouden/Folie stempelen, UVdeklaag, het In reliëf maken enz. In termen van productontwikkeling, wordt het nieuwe materiaal geïntroduceerda. Wij volgden ISO9001-strikt de norm van het kwaliteitsbeheersysteem. om de vraag van de klant te ontmoeten beter, verbeteren wij technologie en de dienst. Wij hangen het principe van „mede-vooruitgang van economie en cultuur aan. Wij hechten ook belang in binnen- en buitenland aan het constante leren van tegenhangers. Door in geavanceerde technologie en met de inspanning te brengen van ons het leiden personeel in het uitbreiden van onze dienst, bieden wij, en pakketdienst van ontwerp, malplaatje die aan het eindigen procédé aan maken de drukken. De punctuele levering, de rationele last en het flexibele de dienstmechanisme zijn het onontbeerlijke element aan ons succes geworden.

 

Onderzoekend de toekomst, zal Bestyle Gift&Packing Industry Limited de achtervolging van het „beste volgen aangezien het was, en aanbiedend klanten de eerste tariefdienst om grotere waarde“ tot stand te brengen. „Om beter te zijn, te zijn specifieker, en sterker te zijn“ is onze gemeenschappelijke achtervolging. Zonder uw steun, is ons succes onmogelijk; uw succes is ons uiteindelijk doel.

Contactgegevens
Bestyle Gift&Packing Industry Limited

Contactpersoon: Ms. Helena An

Tel.: 86-15217760683

Fax: 86-0755-89585910

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)