aboutus

Bestyle Gift&Packing Industry Limited

Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bestyle Gift&Packing Industry Limited
1 2 3 4 5
Bestyle Gift&Packing Industry Limited
<-Video Images->
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: 500~600
Jaarlijkse omzet: >100 Million
Opgericht Jaar: 2003
Export pct: 70% - 80%
Ongeveer ons
Inleiding

Bestyle Gift&Packing Industry Limited is een professionele fabrikant van het hoogste vakje van de ranggift, kleurenvak, boekenkast, handboek, garantiekaart, certificatiekaart, blaar, en plakband & schuim voor wijn, sigaar, voedsel, schoonheidsmiddel, de elektronische producten van de consument en andere giften en premies.

 

Wij bieden „allen in de één“ dienst van ontwerp, malplaatje het maken, druk en productie aan. Wij hebben meer dan 400 ervaren arbeiders die in winkel 12000㎡ werken.

 

Door het beste van proefcreativiteit, professioneel ontwerp en rijpe techniek te maken, bieden wij verpakkingsprogramma's aan die hoogst concurrerend zijn, in het bijzonder die met verschillende gebruikte vaardigheden. Zoals het Vernissen, Laminering, het Zilveren/Gouden/Folie stempelen, UVdeklaag, het In reliëf maken enz. In termen van productontwikkeling, wordt het nieuwe materiaal geïntroduceerda. Wij volgden ISO9001-strikt de norm van het kwaliteitsbeheersysteem. om de vraag van de klant te ontmoeten beter, verbeteren wij technologie en de dienst. Wij hangen het principe van „mede-vooruitgang van economie en cultuur aan. Wij hechten ook belang in binnen- en buitenland aan het constante leren van tegenhangers. Door in geavanceerde technologie en met de inspanning te brengen van ons het leiden personeel in het uitbreiden van onze dienst, bieden wij, en pakketdienst van ontwerp, malplaatje die aan het eindigen procédé aan maken de drukken. De punctuele levering, de rationele last en het flexibele de dienstmechanisme zijn het onontbeerlijke element aan ons succes geworden.

 

Onderzoekend de toekomst, zal Bestyle Gift&Packing Industry Limited de achtervolging van het „beste volgen aangezien het was, en aanbiedend klanten de eerste tariefdienst om grotere waarde“ tot stand te brengen. „Om beter te zijn, te zijn specifieker, en sterker te zijn“ is onze gemeenschappelijke achtervolging. Zonder uw steun, is ons succes onmogelijk; uw succes is ons uiteindelijk doel.

Geschiedenis

13 jaar van het fabrieksbeheer de ervarings. Wij hebben meer dan 400 ervaren arbeiders in handcraftwinkel.

 

10 jaar die ervaring drukken. Wij hebben een grote reputatie in Guangdong, China en over de hele wereld verdiend.

 

5 jaar voert ervaring uit.  Wij voerden reeds naar Noord-Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Europa, Australië, Canada, Rusland, en andere landen en regio's uit.

 

 

 

China Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bedrijfsprofiel 0

Dienst

Voor vrije - en - gemakkelijke zaken, zouden wij u met onze beste inspanningen willen helpen. Als wij de eer hebben om uw steun te hebben, kunnen wij u de beste dienst door ons voordeel toepassen.

 

HoofdProductiediensten:

Wij bieden „allen in één“ ontwerp van de de dienstvorm, malplaatje het maken, druk en productie aan.

Ons hoofdzakelijk product zoals hieronder:
1. Document vakje: De hoogste doos van de Ranggift, Stijve doos, die doos, Magneetdoos vouwen, plooide doos en ect.
2. Document zak: kleurrijke zak, ambachtdocument zak.
3. Plastic verpakking: Pvc, HUISDIER die, pp, PS doos inpakken
4. Binnen van het pakket: Blaardienblad, blaardienblad met Fluweel, Schuim, Eva, cardpaper dienblad, lint, zijde en ect.
5. Toebehoren: handboek, garantiekaart, certificatiekaart, boekenkast, plakband en enz.

 

 

De extra Aankoopdiensten:

Zoeken, die schikt betaling en verzending door het voordeel van Shenzhen, China orderring.

 

De extra Leveringsdiensten:

Vrije verzending binnen Shenzhen, China

Lokale levering op uw kosten.

De internationale vervoersdiensten. Druk, LCL, FCL uit. DDU/DDP punten toegelaten voor wat gebied van Europa en de V.S.

 

 

Ons Team

Wij zijn een team van specialisten die een hoger niveau van kwaliteit aan onze klanten werken te brengen. Elk lid van ons team dient een belangrijk doel en zorgt ervoor dat u de hoogste doos mogelijke kwaliteits ontvangt.

 

Als partners op lange termijn, hopen wij om de verwachtingen van onze klanten te overschrijden – leverend elke orde met snelheid, hartstocht en operationele voortreffelijkheid.

 

China Bestyle Gift&Packing Industry Limited Bedrijfsprofiel 0

Contactgegevens